Star Wars/BB8 fødselsdag

 

Min yngste søn fyldte 5 år den 27. december og hans højeste ønske var at holde en BB8 fødselsdag (ny robot i Star Wars film).
Invitationerne har jeg selv lavet i et grafisk program, men med lidt snilde kan man sikkert også få et godt resultat i PowerPoint.

Goodiebacks
Ligesom til fodboldfesten for min ældste søn, så lavede vi goodiebacks som børnene fik med hjem. Posen var dekoreret med et print af BB8 og indeholdte:
– En slikpose
– Et Star Wars vendespil
– En skabelon til at lave en BB8 i perler.
– Et tegneark med BB8

Man kan jo efterhånden finde rigtig mange ting på nettet og der har jeg fundet vendespillet. Vi printede det og laminerede det efterfølgende. Det er ingen hemmelighed at min lamineringsmaskine til 100 kr. bliver brugt meget ofte hos os!
Både vendespil og slikposer pakkede vi i små billige cellofan poser fra Søstrene Grene.
Skabelonen til perlepladen har jeg selv lavet i Excel. Meget, meget nemt og det er så fint for børnene at sidde med hver deres skabelon.
I posen fik drengene også en tegning med hjem, som var en lille aktivitet vi lavede undervejs til fødselsdagen. Jeg havde printet nogle tegneark med BB8 og sat min søns fysiske robot midt på bordet og så tegnede de ud fra den.
imageimageimageimageimageimage
Borddækning
Bordet blev dækket med følgende:
– Lyssværd lavet af servietter og gaffatape
– Tallerkner lavet af paptallerkner, hæftemaskine og en sort tusch
– Lyssværd lavet af perler

Der blev bl.a. serveret en lagkage med mit forsøg på at dekorere den som BB8 med glasur! Udover det havde min søn hjulpet med at lave lysværd med vindruer sat på grillspyd.
imageimageimageimageimageimage

bybay